Tid?

Vad är tid? Varför går den olika fort? När jag var liten gick tiden fort när det var roligt och sakta när det var tråkigt. Nu går den alltid fort, även när det är tråkigt. Och varför ökar den hastigheten ju äldre man blir? Så många frågor och så få svar :) Det är ju tur att man bara åldras på utsidan i alla fall, eller hur?

4 thoughts on “Tid?

  1. Hm…, ja jag har länge haft en teori om det där. Är du fyra år är ett år en fjärdedel av ditt liv. Är du 40 en fyrtiondel osv. Därför skulle det då kännas som om tiden går fortare. Men när ens barn tycker tiden går fort, så sprack ju den där teorin. Konstigt är det iallafall.
    Marita

  2. Lite nya rön om tiden. Kanske är det verkligen så att den går fortare :)

    “It is due to this increasing pulse rate that we feel as though time is speeding up. Why do we “feel” as though time is moving faster than it used to be? The reason is what we once perceived to be a period of 24 hours now feels like only 16 hours. Our clocks still move in seconds, minutes and hours and still click over a full day in 24 hours but due to the earths increased heartbeat, we perceive it to be only two thirds as long or a perception period of merely 16 hours.”

    Läs mer här den som orkar ;)
    http://in5d.com/schumann-resonance-and-the-time-speeding-up-phenomenon/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>