Fokusera på lösningen

Att reagera med känslor är vad vi är skapta att göra men vi glömmer ofta att vi också får lärdom och kunskap genom detta.Att gå förlorad i känslor av ångest, skuld eller rädsla betyder helt enkelt att du inte bearbetat, förstått eller accepterat det som varit.Kom ihåg att ett problem du vet om är ett problem du kan finna lösningar på. Informationen finns där om du fokuserar på att finna lösningen i stället för att fokusera på kaoset.Lär dig av dina misstag, det du utsatts för och vad du utsatt andra för. Förstå varför det blev som det blev och acceptera att du inte kan förändra det förgågna. Du kan bara förändra nu och imorgon♡”

Arcturian önskar er alla en härlig sommarkväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>