Ljug dig blå!

Finns det inga gränser för hur mycket politiker, “mainstream”-media och andra så kallade tyckare får ljuga utan att det blir någon påföljd? Detta dubbelmoralens paradis har ju spårat ur fullständigt och jag får massor av ångest och mår allmänt illa av detta beteende. Inte lätt att finna balans i tillvaron när samhället ser ut som det gör. Börja använda knoppen för mer än att sätta mössan på och tänk efter och gör ordentlig bakgrundsanalys innan ni vräker ur er dynga som är helt felaktig. Detta kan inte få fortgå längre. Snart dags för att bojkotta dessa ljugandets mästare eller??

2 thoughts on “Ljug dig blå!

 1. Håller helt med dig. “Våra” politiker har sedan länge tappat den ideologi de eventuellt haft. All makt utgår från folket ,heter det men det var länge sedan ,om det någonsin gjort det. Karriärister och opportunister är nog mer med verkligheten överensstämmande.
  Jag anser att om en politiker får tillräckligt inflytande så blir han/hon köpt av lobbyister. Alla vallöften som svikits eller tom helt ljugits bort är många. Jag mår också illa av detta, det är som de tror att vi glömt bort vad som lovats efter bara något år. Det verkar inte spela någon roll vilket parti de tillhör, det handlar bara om att roffa åt sig och leverera politik som gagnar deras egentliga herrar. Jag rekommenderar att ta en titt på #defria, de har identifierat huvudproblemet. Allt handlar om ekonomi och att hålla liv i det döende betalsystem vi har idag, som bygger på en evigt ökande ränteskuld. Privata banker har sedan ett århundrade fått lov att skapa pengar ,utan att ha täckning för dessa skulder. Du lånar 1 miljon kr på banken, dessa pengar finns inte innan du gick genom dörren utan skapas i samma ögonblick som du får ditt lån. Det finns ingen säkerhet för dessa pengar, endast runt 2% av vårt betalmedel har kontant säkerhet. Detta gör att det mer är likt ett pyramidspel där räntemättnad följer, vilket kräver ytterligare låntagare hela tiden. Denna onda spiral kommer inte gå att lösa med annat än en hård krash och ett helt nytt betalningssystem som ersätter det gamla . Läs gärna vidare på #defria. Nu till något mycket roligare. Jag är mycket nöjd med motorcykeln jag köpte av dig. Har skjutsat ungarna idag och de är lika glada som jag. Mvh , den andre datorknutten.

  • Trevligt att det finns fler som vaknat upp och förstår vad som pågår bakom kulisserna när det gäller politiker, ekonomi och annat :)
   Och kul att du och the kids är nöjda med hojen.
   Mvh The original datorknutte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>