Ljug dig blå!

Finns det inga gränser för hur mycket politiker, “mainstream”-media och andra så kallade tyckare får ljuga utan att det blir någon påföljd? Detta dubbelmoralens paradis har ju spårat ur fullständigt och jag får massor av ångest och mår allmänt illa av detta beteende. Inte lätt att finna balans i tillvaron när samhället ser ut som det gör. Börja använda knoppen för mer än att sätta mössan på och tänk efter och gör ordentlig bakgrundsanalys innan ni vräker ur er dynga som är helt felaktig. Detta kan inte få fortgå längre. Snart dags för att bojkotta dessa ljugandets mästare eller??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>