Kinnekulle Ring

Jahapp då var årets bandag avklarad :) . Vädret var väl inte det  bästa med byig ganska hård vind och regnskurar, men man får väl vara rätt nöjd ändå för banan var i stort sett torr hela tiden. På bilden syns lite bevis på att det slet en del bakdäck, men ändå lite jämfört med tidigare år. Kallt som attan var det också, men man blir ju varm när man kör så det var ändå helt ok. SMC hade i vanlig god ordning organisterat det hela på ett bra sätt. Dock var det väl inte helt bra gruppindelning där alla i steg 1-4 bildade egna grupper och inte hastighetsbaserat som tidigare år. Det är ganska stressigt att bli omkörd hela tiden :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>