Ljug dig blå!

Finns det inga gränser för hur mycket politiker, “mainstream”-media och andra så kallade tyckare får ljuga utan att det blir någon påföljd? Detta dubbelmoralens paradis har ju spårat ur fullständigt och jag får massor av ångest och mår allmänt illa av detta beteende. Inte lätt att finna balans i tillvaron när samhället ser ut som det gör. Börja använda knoppen för mer än att sätta mössan på och tänk efter och gör ordentlig bakgrundsanalys innan ni vräker ur er dynga som är helt felaktig. Detta kan inte få fortgå längre. Snart dags för att bojkotta dessa ljugandets mästare eller??

75 % av väljarna gillar Enhets budskap

Tre av fyra väljare kan tänka sig att rösta på ett parti som går till val med Existenslinjen som huvudbudskap. En femtedel av väljarna kan tänka sig att rösta på Enhet redan nu i höstens val.

Enhet går till val med ”Existenslinjen – livet är mer än arbete”. Existenslinjen ger ett alternativ till dagens arbetslinje och innebär att alla människor har lika rätt till bastrygghet oavsett vad som händer i livet; en ny välfärdsmodell som innefattar basinkomst där alla får ta del av samhällets ekonomiska utveckling. Existenslinjen strävar efter att ge alla människor möjlighet till ett liv fyllt av mening och där alla människors existens har lika värde; vars strävan är ett samhälle där varje individs unika förmågor uppskattas och mångfalden tas tillvara, ett samhälle där barn, ungdomar och vuxna når sin fulla potential som människor, med kreativitet och glädje.

Enhet utgår från att vår planet har ändliga resurser och att samhällets utveckling behöver anpassas därefter; som menar att en omställning till en livsstil som gynnar klimat, hälsa, djur och miljö är möjlig och strävar efter ett samhälle där beslut är hållbara i flera generationer framåt.

En alldeles färsk opinionsundersökning visar att tre av fyra väljare kan tänka sig att rösta på ett parti som går till val med Existenslinjen som huvudbudskap.

På den direkta frågan om de kan tänka sig rösta på Enhet i årets val svarar 20 % att de kan göra det. Det verkar som att människor längtar efter en ny sorts politik i Sverige.

https://www.youtube.com/watch?v=InD-W4eDlZA&index=15&list=UU1dEO6mh_6L1ClxUDYbiODw